Liefhebbers van roken, die zelfs een scherpere controle over het rokersproces willen, zullen de laatste aanwinsten in het assortiment van de Bradley Rookoven producten, erg op prijs stellen. Twee nieuwe Bradley Rookoven modellen met digitale programmering om de kasttemperatuur en de kooktijd te handhaven en met een aparte controle voor de bereidingstijd van het roken.

Het belangrijke verschil tussen de twee modellen is de capaciteit. Het vier-rooster model (BTDS76CE) heeft een capaciteit van 76 liters. Het zes-rooster model (BTDS108CE) heeft een enorme capaciteit van 108 liters.

De voorkant (aan de buitenkant) van beide modellen heeft een geverfd, geborsteld roestvrijstaal uiterlijk en de oppervlakten aan de binnekant zijn roestvrijstaal (spiegel-effect). Net zoals bij de Originele Bradley Rookoven zijn de kasten geïsoleerd.

De Rookovens gebruiken het automatische Bradley Bisquette toevoer-system. Ze worden geleverd met een receptenboek, kookinstructies, onderhouds- en functioneringshandleiding en hebben één jaar garantie.


 
Productcode
BTDS108CE
Gewicht - 25 kg
Afmetingen (mm):
  510 w x 460 d x 1070 h  
Kookruimte:  
   2178  sq cm
Capaciteit
   56250 cu cm
Verstelbare Roosters : 6
 
Interne Verwarming :
500 Watt element
bisquette verwarming:
125 watt element
Power: - 220-240 v
 50 Hz , - 2.5 Amps 
CE Goedgekeurd
Max Temperatuur :
Controleerbaar tot aan 160 graden C
Min Temperatuur:Afhankelijk van de omgevingstemperatuur - zie de FAQ
Garantie : 12 maanden
Receptenboekje

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:  € 715,00 € 675,00
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews