Na vele proto-types is het dan eindelijk zover. De KipGrill is in productie en  verkrijgbaar. Wat is er nou zo bijzonder aan die KipGrill dan? The Original KipGrillNou, je hoeft de kip of spiesen niet handmatig rond te draaien. Dit gebeurd namelijk door de energie die vrij komt bij het ontbranden van de kolen.

Hoe werkt dat dan?
Hete lucht stijgt op, komt in aanraking met het rotorblad en de pen draait daarom om zijn as waar het kippetje aan hangt. Simpel toch.

Inlaseren van een logo of bedrijfsnaam mogelijk
Het leuke is dat je er een eigen logo of bedrijfsnaam in kunt laten laseren. Wel met een minimale afname van 50 stuks.

The Original KipGrill (NL)

De KipGrill® is een innovatieve verticale barbecue om overheerlijke satés, kebabs, tomaten, paprika’s, aubergines, shaslicks, shoarma, garnalen, kastanjes en kip te bereiden. Een belangrijke eigenschap van de grill is dat deze aangedreven wordt door eigen hete lucht. Het rotorblad vangt de opstijgende warme lucht op en drijft daarmee de vorken of spiezen aan. Zo kan de kok rustig achteroverzittend van zijn/haar glas rode wijn genieten.

U zult uw eigen ogen niet geloven als u het gekruide kippetje om zijn eigen as ziet draaien in de KipGrill®. Na ongeveer 50 minuten is de kip gaar met een overheerlijk knapperig korstje.

De grill is in Kip readyeen handomdraai om te toveren tot een ware gyros-, satégrill. Vervang eenvoudig de kipvorken door de RVS-spieshouders en hang de spiezen in de KipGrill®.

Deze inovatieve vinding is gemaakt van degelijk materiaal voor een duurzame levensgarantie. Eenvoudig schoon te maken en makkelijk op te bergen.
| Meer