Dit product is vervangen door de Mineoro 692BLDit is de meestgevraagde en verkochte diepzoeker in Nederland voor de allerlaagste prijs, kijk en vergelijk.

Nieuw Nieuw ,DISCOVERY TREASURE FINDER 1200 DIEPZOEKER TOT WEL 6 METER DIEP ZOEKEN VOOR DE SPECIALIST, HOLLE RUIMTE'S ONDER DE GROND OPSPOREN, MAAR OOK DE VERBORGEN GOUD EN OF ZILVER SCHAT DIE NET IETS TE DIEP LIGT VOOR DE GEWONE METAALDETECTOR, VIND U GEMAKKELIJKER MET DE NIEUWE TREASURE FINDER 1200. DEZE DIEPZOEKER IS NU OOK VOORZIEN VAN EEN DIGITALE BATT TESTER , EN OOK ZIJN DIEPGANG - STABILITEIT EN GRONDSTORING ONDERDRUKKER ZIJN DANIG VERBETERD.

Deze diepzoeker van Discovery is speciaal ontworpen om grotere voorwerpen te detecteren.
Met deze detector kunt u muntschatten,middeleeuws wapentuig,goud,zilver traceren.
Ook het traceren van o.a. ondergrondse olietanks, putdeksels, mangaten en het volgen van leidingen en buizen is geen probleem voor deze diepzoeker. Het maximale diepte bereik is zes meter. Een klein voorwerp van enkele centimeters, wordt al gedetecteerd op ongeveer 80 cm.

DEZE NIEUWE DISCOVERY TREASURE FINDER WORD GELEVERD MET EEN DUIDELIJKE NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING -BATTERIJEN -  EN 3 JAAR GARANTIE.
Inclusief b.t.w. en gratis verzekerd verzenden.


| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:  € 845,00 € 779,00
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews